Falkensteiner Hotel Park Punat ****

Chorvatsko, Punat, Obala 102
Informace k zájezdu
Oblast a mapa

Popis

Všechny hotelové řetězce Falkensteiner, jsou na vysoké úrovni díky svým kvalitním službám. Tento hotel splňuje následující kritéria: komfortní ubytování, vysoká kvalita nabízených služeb, restaurace s bufetovou nabídkou či výběrem z menu, bazén s lehátky a ručníky. V roce 2017 zrekonstruovaný Hotel Falkensteiner Park Punat se nachází v centru města Punat na ostrově Krk, umístěný ve stínu borovic a oliv. Hotel se skládá ze dvou budov Park I a Park II a je přímo na mořském břehu, u dlouhé promenády. Pro starší osoby a invalidy má pláž uzpůsobený vstup do moře. Přímo před hotelem je největší lodní přístav v Chorvatsku, který zajišťuje kompletní služby. Hotel má několik kotevních míst přímo před hotelem a větší počet kotevních míst v Marině Punat vzdálené 500 metrů.

Vybavení hotelu

Hostům je k dispozici klimatizovaná restaurace a aperitiv bar, terasa na opalování s překrásným výhledem na ostrov Krk, posilovna s barem, masážní, pedikérský a kadeřnický salón. V blízkosti hotelu se nachází také kosmetický salón. Pro děti je zde herna a v blízkosti hotelu dětské hřiště. Hotel zajišťuje animaci pro děti i dospělé, taktéž hudební a zábavné večery během sezóny. Ke sportovnímu vyžití slouží stolní tenis, minigolf, jogging stezka (promenáda) dlouhá 2,5 km, půjčovna jízdních kol, skútrů, člunů, jachet a plachetnic, centrum pro vodní sporty a potápěčské centrum. Tenisové dvorce jsou vzdáleny 3 km.

Pláž

Hotel se nachází přímo u moře. Upravené pláže jsou však vzdáleny cca 300 m od hotelu. Pro milovníky přírody jsou zde překrásné, až obrázkové zátoky s oblázkovými plážemi. Rozléhají se v délce 8 km jižním směrem. K těm nejbližším vede pobřežní pohodlná cesta, po které jezdí v sezóně turistický vláček. Vhodná také pro hendikepované osoby vzhledem k upraveným vstupům do moře. K oblázkovým plážím v opuštěných zátokách vás může zavézt lodní taxi, které je vzdáleno cca 200m od hotelu.

Strava

polopenze: snídaně a večeře formou švéských stolů
 

Typ ubytování

Dvoulůžkový pokoj Comfort bez balkonu pro max. 2 dospělé osoby + dítě do 5,99 let (menší rozkládací gauč)
Dvoulůkový pokoj Comfor s balkonem pro max. 2 dospělé osoby
Dvoulůžkový pokoj Superior pro max. 2 dospělé osoby + 2x dítě do 11,99 let

Cena zahrnuje

7x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí

Povinný poplatek

pobytová taxa = dospělá osoba 320,- / osobu / týden, dítě 12.-18 let / 160,- / osobu / týden, eco daň splatná na místě 0,15 EUR / osobu nad 12 let / den

UPOZORNĚNÍ

Aktuální ceny a podmínky pobytu na vyžádání zašleme obratem.
Požadavek zašlete formulářem nebo na email: rezervace@teptour.cz

Chorvatsko - ostrov Krk - Punat

Punat – přístav ležící na jihozápadním pobřeží ostrova Krk. Stará část města se rozkládá na mírném návrší, nová vznikla při velké uzavřené košljunské zátoce. Zařízení pro turistický ruch jsou na okraji městečka – písečné, pozvolně se svažující pláže jsou obzvlášť výhodné pro děti. Je to jedno z nejkrásnějších míst na ostrově – klidná osada zemědělců a rybářů, obklopená středomořskou zelení, olivovníky a fíkovníky. Na ostrůvek Košljun s dochovaným františkánským klášterem jezdí několikrát denně výletní lodě. Punat je  vyhlášeným jachetním přístavem v sérii oficiálních přístavů na Jadranu.

Pro zobrazení mapy prosím povolte preferenční cookies.

Zeptejte se na dostupnost
Nevíte si s něčím rady?
Nechte si od nás poradit
(+420) 417 577 738
(+420) 777 184 618
Pondělí - Pátek 8:00 - 17:00
Sobota 9:00 - 12:00