Hotel Eden ***

Itálie, Faro Capo Vaticano, Località Grotticelle
bazén s hydromasáží
wifi
animační program
Informace k zájezdu
Oblast a mapa

Popis

Villaggio je situované u jedné z nejkrásnějších pláží oblasti Capo Vaticano (pláž Baia di Grotticelle), obklopené tropickými rostlinami a palmami. Jeho součástí jsou apartmány a hotelové pokoje cca 40 m od pláže, apartmány a aparthotel v depandanci cca 300 m od pláže. Ve villaggiu se nachází recepce, bazén s hydromasáží a lehátky u apartmánů a aparthotelu v depandanci, 2 bary - u bazénu v depandanci a na pláži, parkoviště, restaurace s terasou a výhledem na sicilské pobřeží a Liparské ostrovy, mini market, dětské hřiště na pláži, wifi připojení zdarma u pláže a v depandanční zóně.

Pláž

cca 40-300 m - písečná s pozvolným vstupem do moře - soukromá pláž se slunečníky a plážovými křesly

Strava

- polopenze,  kontinentální snídaně, podávané formou bufetu - mléko, káva, cappuccino, čaj, džusy, chléb, suchary, máslo, džem, jogurty, cornflakes, keksy, croissanty, večeře:  servírované + bufet - klient si může den předem vybrat ze 3 druhů jídel, 1. a 2.vchodu, předkrm, obloha a ovoce formou bufetu, 1/4 l vína a 1/2 l vody

Typ ubytování

Hotelové pokoje ekonom - cca 25 metrů čtverečních - 2-4 lůžkové pokoje - barová lednička, fén, telefon, TV/SAT, trezor, klimatizace, sociální zařízení,bez balkonu a bez výhledu na moře.                                                                                                                                                                                                      Hotelové pokoje standard- cca 25 metrů čtverečních - 2-4 lůžkové pokoje - barová lednička, fén, telefon, TV/SAT, trezor, klimatizace, sociální zařízení,s balkonem.

Cena zahrnuje

ubytování, polopenze,klimatizace, SAT/TV,  každodenní úklid pokoje, každodenní výměna ručníků, výměna ložního prádla každé 3 dny, 1 místo na parkování, animační program (18.6. - 9.9.), trezor na pokoji, využití wifi, klubová karta: plážový servis (1x slunečník + 2x plážová křesílka / pokoj) denně 30 minut využití kanoe/osobu, ping pong

Povinný poplatek

pobytová taxa 0,75 EUR / osoba nad 15 let / den

Itálie - Kalábrie - Ricadi

Ricadi je nádherná přírodní oblast, proslavená svými krásnými písčitými plážemi, skalnatými útesy a křišťálovým mořem. Nachází se nedaleko historického města Tropea. Capo Vaticano je obklopeno rozmanitou zelení a poskytuje romantický výhled na Liparské ostrovy a z některých míst až na Sicílii. Tato oblast byla turistickým světem objevena teprve před pár lety. Ten zůstal ohromen její krásou, panenskými plážemi, a zvláště pak důkladně zakonzervovaným způsobem života plným tradic.

Pro zobrazení mapy prosím povolte preferenční cookies.

Zeptejte se na dostupnost
Nevíte si s něčím rady?
Nechte si od nás poradit
(+420) 417 577 738
(+420) 777 184 618
Pondělí - Pátek 8:00 - 17:00
Sobota 9:00 - 12:00