Haus Wildbach

Rakousko, Leogang, Hirnreit 32
Informace k zájezdu
Oblast a mapa

Popis

V příjemném městečku Leogang,nedaleko divoké říčky, kousek od centra stojí Haus Wildbacch s šesti komfortně zařízenými apartmány. Dům se nachází pouhých 2,5 km od lanovky Steinberg, která je součástí lyžařského střediska Skicircus Saalbach- Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, jednoho z největších v Rakousku s 270 km sjezdovek a 70 lanovkami nebo vleky.

Vybavení, relax

K domu náleží také velká oplocená zahrada s grilem, posezením, altánem a dětskými atrakcemi. Uvnitř domu je společenská místnost s velkou televizí, DVD přehrávačem a lyžárna/kolárna s vyhřívaným sušákem na boty, do které se vstupuje bezprostředně z parkoviště u domu. Parkoviště.  Po lyžování můžete příjemně zrelaxovat v sauně domu Blueberry, který je od Wildbachu vzdálen 1,5 km. Alpy nejsou skvělým místem jen pro lyžaře a turisty - na své si zde přijdou také i milovníci golfu, tenisu, canyoningu, cyklistiky a mnohých dalších aktivit. Podívejte se na naše tipy na dovolenou!

Strava

bez stravování, plně vybavený kuchyňský kout

Typ ubytování

Velikost apartmánů je u dvoulůžkových asi 27 m2, u čtyřlůžkových 40-50 m2. Některé z nich disponují balkónem. V každém apartmánu je k dispozici připojení k WiFi a TV s českými programy. Součástí vybavení každé kuchyňky je varná deska, myčka, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, toustovač, rychlovarná konvice a základní čisticí prostředky. V koupelně naleznete mimo jiné i fén.

Apartmán JUNGFER pro 1-3 osoby:  jednoložnicový apartmán s kapacitou dvě osoby a možností přistýlky, situovaný ve druhém patře. Apartmán se skládá z předsíně, kuchyně s jídelním stolem a dvojlůžkové ložnice. Kuchyň je vybavena mikrovlnnou troubou, sklokeramickou varnou deskou se dvěma plotýnkami a lednicí. Apartmán má vlastní koupelnu, jejíž součástí je sprcha a toaleta. Bezplatné připojení k internetu je v celém domě samozřejmostí.

 

Apartmán KREBSE pro 1-3 osoby: Jednopokojový apartmán s kapacitou dvě až tři osoby, situovaný v podkroví. Apartmán má zkosené stropy, je vybaven dvoulůžkem a rozkládací gaučem, kuchyňskou linkou s jídelním stolem. Kuchyňská linka je vybavena mikrovlnnou troubou, sklokeramickou varnou deskou se dvěma plotýnkami a lednicí. Každý apartmán disponuje vlastní koupelnou, jejíž součástí je sprcha a toaleta. Bezplatné připojení k internetu je v celém domě samozřejmostí.

Apartmán WEIDE pro 3-4 osoby: Dvouložnicový apartmán s kapacitou tři až čtyři osoby, situovaný v podkroví. Apartmán se skládá z kuchyně a dvou ložnic se zkosenými stropy a s balkónem. Kuchyň je vybavena mikrovlnnou troubou, sklokeramickou varnou deskou se dvěma plotýnkami a lednicí. Každý apartmán disponuje vlastní koupelnou, jejíž součástí je sprcha a toaleta. Bezplatné připojení k internetu je v celém domě samozřejmostí.

Apartmán WASSERMANN pro 3-6 osob: Dvouložnicový apartmán s kapacitou tři až šest osob, situovaný v přízemí. Apartmán se skládá z předsíně, kuchyně s jídelním koutem a dvou ložnic. Kuchyň je vybavena mikrovlnnou troubou, sklokeramickou varnou deskou se dvěma plotýnkami a lednicí. První ložnice je vybavena dvojlůžkem a patrovou postelí, druhá dvěma oddělenými lůžky. Každý apartmán disponuje vlastní koupelnou, jejíž součástí je sprcha a toaleta. Bezplatné připojení k internetu je v celém domě samozřejmostí.

Apartmán BACHBLUME pro 3-6 osob: Dvouložnicový apartmán s kapacitou tři až šest osob, situovaný v prvním patře. Apartmán se skládá z předsíně, kuchyně s jídelním koutem a dvou ložnic. Kuchyň je vybavena mikrovlnnou troubou, sklokeramickou varnou deskou a lednicí s mrazicím boxem. První ložnice je vybavena dvojlůžkem a patrovou postelí, druhá dvěma oddělenými lůžky. Každý apartmán disponuje vlastní koupelnou, jejíž součástí je sprcha a toaleta. Bezplatné připojení k internetu je v celém domě samozřejmostí.

Apartmán FORELLE pro 3-4 osoby: Třípokojový apartmán s kapacitou čtyř osob, situovaný v suterénu. Apartmán se skládá z kuchyně s posezením a dvou ložnic. Kuchyň je vybavena odsavačem par, mikrovlnnou troubou, sklokeramickou varnou deskou se čtyřmi plotýnkami, myčkou nádobí a lednicí. Apartmán disponuje dvěma koupelnami, jejichž součástí je sprcha a toaleta. Bezplatné připojení k internetu je v celém domě samozřejmostí.

Cena zahrnuje

ubytování ne 4,5,6 nebo 7 nocí, bez stravování

Povinný poplatek

- pobytová taxa placená na místě 50 Kč /osobu nad 15 let / den, závěrečný úklid apartmánu: JUNGFER a KREBSE 990 Kč, WEIDE 1220 Kč, WASSERMANN,BACHBLUME 1.510 Kč a FORELLE 1.610 Kč

Fakultativní poplatek

ubytování psa nebo kočky na vyžádání v CK 10 EUR / noc(max. do 10 Kg, nelínající plemena)

Rakousko - Leogang

Pro zobrazení mapy prosím povolte preferenční cookies.

Zeptejte se na dostupnost
Nevíte si s něčím rady?
Nechte si od nás poradit
(+420) 417 577 738
(+420) 777 184 618
Pondělí - Pátek 8:00 - 17:00
Sobota 9:00 - 12:00