Autobusový zájezd k Baltskému moři - Hotel Jantar Niechorze ***

Polsko, Niechorze, Aleja Bursztynowa 31
Informace k zájezdu
Oblast a mapa

Popis

Hotel Jantar Spa se nachází v pěkném  přímořském letovisku Niechorze, které je mezi mořem a jezerem Liwia Luza (to je součástí přírodní rezervace). Hotel je od moře vzdálen 200 m  .Pěkné pláže, možnost rybaření, maják a muzeum rybolovu...jsou jen některé z atrakcí tohoto letoviska. Každý rok toto městečko navštíví spousta turistů, kteří se sem vracejí. V hotelu možnost komunikace v polštině, angličtině nebo němčině.

Vybavení hotelu

Recepce, výtah, restaurace s barem, fitness, krytý plavecký komplex (od 07:00 do 21:00hod.), sauny, whirlpool, hřiště pro děti na zahradě, sluneční terasa s lehátky, kulečník, stolní tenis, půjčovna kol a holí pro nordic walking.

Pláž

od hotelu cca 200 m, pláž je zdarma, na místě si lze pronajmout plážový koš, v sezoně jsou na pláži bary s nápoji, občerstvením a zmrzlinou za poplatek

Strava

Polopenze: snídaně a večeře formou bufetu - možnost dokoupení obědu 2.000 Kč / osobu / pobyt (3 chody: polévka, hlavní jídlo, dezert - vše servírované)

Typ ubytování

Dvoulůžkové pokoje typu:

Economy - 2-lůž.pokoj (dvě samostatná lůžka) , sociální zařízení, TV, lednici, Wi-Fi, balkon nebo terasu a plážové vybavení (lehátko, stínítko, plážová taška s funkcí podložky). Vybavení pokoje pro 2 osoby. V pokojích Economy přistýlka není možná

Komfort - 2-lůž. pokoj prostornější s   manželskou postelí a s možností max. 1 přistýlky do 17,99 let ( přistýlka řešená rozkládacím křeslem. Přistýlka je na úkor místa v pokoji) , sociální zařízení, fén, TV, lednici, Wi-Fi, balkon nebo terasu a plážové vybavení (lehátko, stínítko, plážová taška s funkcí podložky). Vybavení pokoje vždy pro 2 osoby. Možnost bezbarierových pokojů Comfort v přízemí.

Cena zahrnuje

  • AUTOBUSOVÁ doprava
  • 7x ubytování v pokoji dle ceníku
  • polopenze
  • vnitřní bazén se slanou vodou a vířivkou
  • delegáta CK
  • plážové vybavení (lehátko, zástěna a taška s funkcí podložky v každém pokoji)
  • 1x večírek s živou hudbou v zahradě hotelu
  • 10% sleva na lázeňské procedury

Povinný poplatek

pobytová taxa 17,5 PLN / pobyt (platba na místě)

Fakultativní poplatek

  • balíček s fyzioterapeutickými procedurami -15 procedur / týden =  1.400 Kč / osobu = zahrnuje: předběžnou kvalifikaci pro ošetření prováděná lékařem nebo certifikovaným fyzioterapeutem a 15x ošetření, pokud neexistují žádné kontraindikace je zahrnuto toto: 1x 15 minutová částečná masáž klasická, 3x rašelinový zábal, 11x fyzioterapeutická léčba v oblasti místní kryoterapie, elektroterapie, fototerapie, inhalace, vodoléčba.

Možnost výletů

  • Maják (Latarnia morska Niechorze) – maják postavený v letech 1863-66, k majáku patří dům správce majáku a hospodářské budovy, maják stojí na západním konci vesnice, na vysokém útesu, ul. Klifowa. Ve výšce 38 metrů je vyhlídková terasa, s krásným výhledem, nutno vyjít více než 200 schodů.

  • Jezero Liwia Łuża: jezero na jižním okraji vesnice, je zde vyhlášena rezervace (Rezerwat Liwia Łuża)

  • V Niechorzu jsou dvě stanice Úzkorozchodné přímořské železnice (Nadmorska Kolej Wąskotorowa) Gryfice – Pogorzelica

Polsko - Niechorze

Niechorze je oblíbené rybářské městečko a uznávané přímořské letovisko, které se nachází mezi mořem a jezerem Liwia Łuza (přírodní rezervace).Pěkné pláže, možnost rybaření, maják a muzeum rybolovu - jsou jen některé z atrakcí Niechorza. Každý rok toto městečko navštíví spousta turistů, kteří sem se rádi vracejí! 

Pro zobrazení mapy prosím povolte preferenční cookies.

Ceník s autobusovou dopravou
15.6.2024 - 22.6.2024
8 dní / 7 nocí
Polopenze
Autobusem
osoba
Jednolůžkový pokoj Econom
1. Cena na osobu / Jednolůžkový pokoj Econom / BUS zájezd Niechroze
12 750 Kč
Cena celkem
12 750 Kč
Odeslat nabídku na mail
Nevíte si s něčím rady?
Nechte si od nás poradit
(+420) 417 577 738
(+420) 777 184 618
Pondělí - Pátek 8:00 - 17:00
Sobota 9:00 - 12:00

Termíny zájezdu

Nástupní místa:
Chlumec u Ústí nad Labem
Most
Teplice
Datum
Počet dní
Počet nocí
Doprava
Strava
Cena od

Č e r v e n   2 0 2 4

15.6.2024 - 22.6.2024
8 dní
7 nocí
Autobus
Polopenze
11 550 Kč / os.
Vybrat
L
Last-minute

Č e r v e n e c   2 0 2 4

S r p e n   2 0 2 4